broadcast.png REGIO KENNEMERLAND 105.8 FM | KABEL BLOEMENDAAL 89.0
adverteren.jpg
Jouw FM
Adverteren
NU OP JOUW FM
07:00 - 10:00
Eelco van Berkum
Jouw Ochtend!
JE HOORT NU
Milow - Ayo Technology
STRAKS
The Saturdays - Disco Love

Wil jij jouw bedrijf of activiteit in de spotlights zetten? En wil je in een klap 10.000’en mensen in je eigen regio bereiken? Adverteer dan bij Jouw FM! 

Jouw FM bied je een de perfecte mediamix om je doelgroep te bereiken. Adverteren bij Jouw FM is mogelijk op de website, rds & radio. Ons team begeleid je bij de productie en zorgt voor een professionele uiting. Van het idee tot uitzendklaar!

Jouw FM is overal!
Bijna elk Nederlands gezin bezit een radio en zelfs 95 procent van de automobilisten beschikt over zijn eigen autoradio. Dus heeft iedere Nederlander de mogelijkheid om uw reclamespot te ontvangen en te beluisteren. Jouw FM is te beluisteren in groot Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Velsen, Haarlemmermeer en de IJmond). Daarnaast is Jouw FM een pionier op ’t gebied van nieuwe media. Zo zijn we te beluisteren via onze site, onze eigen app en werken we samen met diverse andere APPS. Uiteraard vind je ons ook op alle populaire social media kanalen.

Adverteren Kostbaar?
Nee, wij zijn de goedkoopste van Kennemerland! Al voor de prijs van een enkele advertentie in een dag- of weekblad, kun je een volle maand adverteren op Jouw FM en JouwFM.nl

Maak een afspraak
Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze accountmanagers. Zij kunnen je een voorstel op maat doen.
Stuur een mail naar adverteren@jouwfm.nl.